Home » SCHRIJVEN » Bullet Journal notebook

Bullet Journal notebook

De meeste mensen denken dat een kogeljournaal slechts een eenvoudige notebook is waar je in een spiraalvormig notitieboekje schrijft en je dagelijkse aantekeningen erin houdt, maar er zijn veel andere toepassingen voor een kogelboekje. Ik heb de mijne nu al meer dan een jaar gebruikt en ik denk dat het een van de beste dingen is die ik heb gekocht (naast mijn auto). Om te beginnen, wil ik zeggen dat je alleen maar een bulletjournaling nodig hebt, maar het belangrijkste ding dat iedereen nodig heeft, is ook een bullet journal notebook.

U hoeft niet altijd een spiraalvormig notitieblok te gebruiken om kogeljournaling te doen; Voor degenen onder u die niet gewend zijn om op papers te schrijven, kan dit een beetje een schok zijn, vooral omdat de meeste mensen op gewoon papier schrijven. Als u het wilt inschakelen, zijn er verschillende soorten papier die kunnen worden gebruikt voor het schrijven van kogeljournaal. Dit omvat, maar is niet beperkt tot geperforeerd, velm, journaalpapier, zelfs gekleurde pagina’s!

Sommige van de beste bulletjournee-notebooks zijn er in verschillende kwaliteitsniveaus, die zullen variëren, afhankelijk van hoeveel u wilt doorbrengen. Hoe hoger de kwaliteit, hoe duurder de notebook zal zijn. Voor zover het kiezen van het juiste type notebook gaat, moet u nadenken over een paar verschillende factoren.

Als u in een rechte lijn wilt schrijven, dan zal het papier van de hogere kwaliteit u helpen dit te bereiken.

Ik geef de voorkeur aan de dikkere kwaliteit pennen die in zwarte of zuivere witte afwerkingen zijn en als ik in kleuren ga, geef ik de voorkeur aan de kleur zwart. Andere geweldige kenmerken van enkele van de topnotebooks omvatten rubberen gemaakte houders. Deze rubberen houders zijn geweldig om je pennen veilig te houden, zodat ze niet uitvallen en verdwalen.

Bullet Journal notebooks worden meestal geleverd met een zakorganisator en gevoerde of niet gevoerde zakken. De beklede zakken zijn handig wanneer u meer dan één pagina tegelijk schrijft. U kunt bijvoorbeeld één alinea schrijven en vervolgens notities toevoegen aan de volgende paragraaf. Dit bespaart u veel tijd in vergelijking met het net één voor één tegelijk.

Hiermee kunt u ook een Bullet-journaal instellen om herinneringen in te stellen, zodat u zich herinnert om op bepaalde tijden de hele dag voor bepaalde taken te zorgen. Als u een organisatiesysteem gebruikt, dan is dit ook een geweldige manier om alles georganiseerd te houden. Het helpt me echt op het goede spoor en organiseer mijn dag zodat ik dingen efficiënt en effectief kan krijgen.

Bekijk al onze bullet journal notebooks hier op My Lovely Notebook.