Home » Woningen » Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Een huis verkopen via een makelaar brengt zijn eigen uitdagingen met zich mee. De meest voor de hand liggende is dat je de juiste makelaar zult moeten vinden, iemand die in staat zal zijn om de verkoop van je huis in een hoge vraag te duwen, de prijs opdrijvend en een goede winst voor je halend. De beste plaats om uw zoektocht te beginnen is in uw omgeving, omdat u dan de agenten en hun agenten kunt ontmoeten. U kunt ook online kijken, aangezien er veel websites zijn die alle beschikbare huizen in uw plaats opsommen. Zodra u een lijst met potentiële verkopers heeft, kunt u ze vergelijken om te zien welke de beste aanbieding heeft en het maximale aantal potentiële kopers kan aantrekken Mijn Verkoopmakelaar | Nooit meer een slechte makelaar

De allerbeste makelaar voor jouw woning

Een nieuwe generatie makelaars voor een nieuwe generatie verkopers

  • Gratis
  • Onafhankelijk
  • Vrijblijvend
  • Snel

Leg je woning voor aan makelaars

Leg jouw woning voor aan makelaars uit de buurt en ontdek hoe zij de verkoopkansen inschatten. Kies vervolgens de beste makelaar op basis van kosten, prestaties, beoordelingen en snelheid.

  • Makelaars uit de buurt

  • Meerdere reacties op jouw woning

  • Duidelijkheid over de kosten

  • multiple actions home

    Kies zelf wie jouw huis mag verkopen

Hoe werkt het?

1. Vertel

Wat uw huis bijzonder maakt en wat uw voorkeuren zijn.

2. Ontvang

Binnen 2 dagen persoonlijke reacties van makelaars.

3. Vergelijk

De prestaties, kosten en aanpak van makelaars uit de buurt.

4. Kies

Nodig de beste makelaar uit voor een kennismaking.

Dit zeggen huisverkopers:

Ik wilde mijn woning snel verkopen, maar het vinden van een geschikte makelaar kostte mij veel tijd. Toen kwam ik Mijn Verkoopmakelaar tegen: ik maakte enkele foto’s van mijn huis en had binnen twee dagen meerdere reacties van makelaars ontvangen. Ik vond het prettig dat ik vooraf de kosten kon vergelijken, en koos voor de makelaar met een vast bedrag. We zijn nog geen drie weken verder en mijn woning staat al op Funda. Bedankt, Antoine!

Ayse (33)

Rotterdam

Heel fijne, duidelijke site, die het mogelijk maakt om bij meerdere makelaars een voorstel te krijgen voor de verkoop van jouw huis. Door middel van het opgeven van de basisinformatie over de woning en het uploaden van foto's, kunnen de makelaars al vrij concrete verkoopprijzen, courtage etc opstellen.

Hannah (30)

Amsterdam

Het kiezen van een makelaar is niet makkelijk, tenminste…..niet voor mij. Dit doe je namelijk niet al te vaak in je leven. Door Mijn Verkoopmakelaar in te schakelen werd ik met die keuze direct geholpen. Prima service!

Bertil (63)

Rotterdam

Wij zijn zeer tevreden met de makelaar die wij hebben. Mede door de inzet en goede advies van Mijn Verkoopmakelaar. De makelaar die wij hebben benaderd gaf ons goed en eerlijk advies. We hadden al binnen 1 week de eerste kijkers. Het huis is nog niet verkocht maar ziet er wel naar uit dat dit op korte termijn gaat gebeuren.

Louis (51)

Veen

We hadden al meerdere malen een makelaar over de vloer gehad. Maar omdat we nog niet echt direct tot verkoop over gaan, hadden we het nog even uitgesteld. Totdat we Mijn Verkoopmakelaar tegenkwamen. Zo kregen we meerdere reacties van makelaars, ook buiten Lisse. En hebben we besloten om met één daarvan door te gaan, buiten Lisse, waar we nog niet eerder van gehoord hadden.

Jolanda (56)

Lisse

Mijn Verkoopmakelaar is erg ondersteunend geweest in het proces. Het zoeken naar een geschikte makelaar is mij uit handen genomen. Ik heb geen tijd geïnvesteerd in het uitnodigen van allerlei makelaars bij me thuis. De screening vond al op voorhand plaats. Ik heb foto’s van mijn huis gestuurd naar mijn verkoopmakelaar zodat makelaars een impressie hadden van het te verkopen huis en zij hebben een voorstel geschreven. Heerlijk toch zo’n werkwijze. Mijn Verkoopmakelaar is snel te bereiken voor overleg en dit werkt erg prettig. Bedankt voor de fijne ondersteuning.

Conny (44)

Nijmegen

Veelgestelde vragen

money wallet open

Kost dit geld?

Nee. Mijn Verkoopmakelaar is helemaal gratis. Onze makelaars helpen u in de hoop dat u één van hen kiest.

credit card disable

Zit ik ergens aan vast?

Nee. Gebruikmaken van Mijn Verkoopmakelaar is vrijblijvend. Wij hopen dat u uiteindelijk een goed besluit kan nemen.

phone actions smile

Krijg ik straks vervelende telefoontjes van makelaars?

Nee. Wij delen uw gegevens niet met makelaars. U bepaalt met wie u contact wilt.

single-neutral-question.

Ik wil mijn huis verkopen via een makelaar

Terwijl u op zoek bent naar een koper die geïnteresseerd is in het kopen van uw huis, is het belangrijk dat u alle voorwaarden en bepalingen kent die aan de deal zijn verbonden. Dit komt omdat u de koper moet informeren dat u uw huis via een makelaar gaat verkopen. Dit omvat informatie zoals de waarde van het onroerend goed, de aankoopvoorwaarden en de commissie die de makelaar zou krijgen. Als het aanbod dat de koper ontvangt superieur is aan wat u verwacht, moet u weten hoe u uzelf kunt beschermen tegen mogelijke juridische problemen die zich in de toekomst kunnen voordoen. U dient zich goed voor te bereiden om niet opgelicht te worden en om ervoor te zorgen dat de transactie door de koper correct wordt afgehandeld.

Terwijl u door het proces gaat om uw huis via een makelaar te verkopen, heeft u zeker deskundig advies nodig over hoe u dingen moet aanpakken. Een ding dat u kunt doen, is hulp zoeken bij ervaren makelaars, omdat zij weten hoe ze de zaken op de meest professionele manier moeten aanpakken. U moet ook rondkijken naar een makelaar die een koper kan vinden die uw huis wil kopen voor de prijs die u bereid bent te bieden. Een andere belangrijke factor om te overwegen is dat u alleen een makelaar moet gebruiken die u vertrouwt om een huis te verkopen. Als u zelf een huis probeert te verkopen, kunt u een vriend of familielid inhuren om als uw vertegenwoordiger op te treden, of u kunt online veel onderzoek doen om een betrouwbare en betrouwbare makelaar te vinden.

Voor meer informatie klik je hier: Mijn Verkoopmakelaar