Home » bitcoins » Wat is XRipple-handel?

Wat is XRipple-handel?

https://www.bitcoinmeester.nl/ – Het eerste dat u moet doen om XR Poker Chips te kopen, is een speciale portemonnee aanschaffen voor uw echte geld. Koop een Ripple-portemonnee (bijv. Ledger Nano S.) Koop je XR pokerchips van een locatie die de munten accepteert als betaling voor goederen of diensten. De meeste instellingen die de munten accepteren, hebben een website waar u uw munten met een creditcard kunt kopen.

Nadat je je XR Poker Chips hebt gekocht, is het tijd om een account te openen en je munten klaar te maken voor onderweg. Koop eerst een goed beveiligde elektronische portemonnee, zoals een Ledger Nano S of een Gem Server, en bewaar uw privésleutel in deze portemonnee. Haal vervolgens bij uw dealer een portemonnee voor externe hardware aan, zoals een Omega Advisory Nano Order Entry-portemonnee. Koop vervolgens uw munten bij uw dealer of plaats uw bestelling online met een creditcard (zorg ervoor dat uw bank u toestaat om met een creditcard te betalen).

Het derde deel van de puzzel is om uw externe hardware-portemonnee in te stellen met een ripple-makelaar die u zal helpen uw geld van de ene locatie naar de andere te verplaatsen.

Laten we nu eens kijken naar het derde stuk van de puzzel. De ripple-markt is een gigantisch netwerk van financiële instellingen en individuen, die allemaal toegang willen tot de echte ripple-beurs, ook wel het echte ripple-protocol genoemd. Elke instelling heeft een wisselaar, wat een andere manier is om te zeggen dat het een tussenpersoon is die uw geld van de ene instelling naar de andere verplaatst. Deze wisselaars maken hun winst op twee manieren: door een kleine vergoeding te vragen voor elke transactie die ze doen en door een fractie van één procent van elke transactie die ze uitvoeren in handen te hebben. Meestal zijn dat banken, maar er zijn ook enkele particuliere beleggers die deze methode gebruiken.

Dit gezegd hebbende, de enige manier waarop particuliere beleggers kunnen profiteren van ripple-transacties, is door ripple te kopen via beurzen zoals eToro, maar het is belangrijk om te begrijpen dat niet alle beurzen ripple kopen of in omloop brengen. De meeste beurzen die er zijn, fungeren gewoon als toegangspoorten tot de grotere, bekende beurzen. Dus in plaats van eToro te kopen, zou u bijvoorbeeld naar een van de grotere beurzen zoals E * TRADE of NYSE gaan en uw ether ruilen met ethercontant geld. Je zou Ripple niet kopen, maar je zou het kunnen gebruiken zoals eToro wanneer je dat wilde. In zekere zin is dit hoe een slimme handelaar denkt over het gebruik van digitale activa-uitwisseling, of beter nog, het gebruik van digitale activa-uitwisseling.

Zoals hierboven vermeld, is het laatste stukje van de puzzel om een goede rimpelportefeuille of -uitwisseling te vinden om uw transacties door te voeren. Dit is waar het ingewikkeld wordt, omdat niet alle makelaars en beurzen u zullen vertellen welk ripple-token u moet kopen. Sommigen geven de voorkeur aan eToro of andere grotere dan de gebruikelijke uitwisselingen van digitale activa. Om een goede investering in uw portefeuille te doen, moet u dus meerdere bronnen gebruiken, zodat u meerdere koersen en in sommige gevallen meerdere transacties tegelijkertijd kunt ontvangen.

De reden waarom veel mensen er niet aan denken om cryptosurfen zoals eToro of zelfs hun eigen computers thuis te gebruiken voor hun eigen beleggingsportefeuille, is dat het banksysteem dat niet wil. Banken willen dat individuen hun geld op bankrekeningen storten, en dat gaat de tegenovergestelde richting voor valuta’s. Daarom hebben banken over de hele wereld hard gewerkt aan de nieuwste technologieën om gelijke tred te houden met de rest van de wereld. Een van deze technologieën is in gebruik. Inmiddels bent u er waarschijnlijk achter dat deze technologie een beetje onderscheidt van andere technologieën die voor handelsdoeleinden worden gebruikt. En de grootste reden waarom het opvalt, is dat de grootste bankbedrijven ter wereld heel hard hebben gewerkt om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn, en dat is precies wat kunst is.

XRP – Ripple kopen met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester