Home » Zakelijk » Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat ik moet weten over Microsoft Sharepoint is een van de meest gestelde vragen die Sharepoint-consultants en -ontwikkelaars dagelijks stellen. Het is jammer dat de overgrote meerderheid van de IT-professionals nog steeds lijkt te denken dat er iets magie achter Sharepoint schuilt, ondanks de talrijke tekortkomingen waaraan het wordt blootgesteld. Het eerste en belangrijkste dat u over Sharepoint moet weten, is dat het een ongelooflijk populair platform is dat door veel verschillende soorten organisaties wordt gebruikt. Dit komt door de voordelen die het biedt en het feit dat het zeer gemakkelijk te gebruiken is. Veel mensen zijn zich nog niet bewust van de basisfuncties en hoe ze hiervan kunnen profiteren online eeuwigdurend.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Wil je zoveel mogelijk kennis opdoen over Microsoft Sharepoint, dan is het absoluut noodzakelijk dat je de tijd neemt om alle functionaliteit die het platform te bieden heeft volledig te begrijpen. Een van de meest populaire applicaties die beschikbaar is voor gebruik met Sharepoint is de e-mailapplicatie. Deze specifieke applicatie is verantwoordelijk voor het beheer van alle inkomende en uitgaande e-mails die vanuit het bedrijf worden verzonden. Het is ook in staat om de verschillende soorten documenten op te slaan die nodig zijn om werknemers in staat te stellen formele verzoeken om formele kennisgevingen of antwoorden in te dienen. Dit betekent dat iedereen die een Sharepoint-consultant is, ervoor moet zorgen dat ze de exacte behoeften van hun klanten kennen om ervoor te zorgen dat ze op de juiste manier aan deze behoeften kunnen voldoen.

Een andere veelgebruikte applicatie die wordt gebruikt door Sharepoint-applicaties is de Intranet-applicatie. Een van de meest unieke kenmerken van intranet is de mogelijkheid om extensies te maken die toegankelijk zijn voor mensen buiten het intranet. Dit wordt bereikt met behulp van de webbrowser. Om toegang te krijgen tot deze applicaties en ermee aan de slag te gaan, moet u eerst een account aanmaken bij Microsoft. Nadat u een account heeft aangemaakt, kunt u inloggen op uw intranetaccount en alle beschikbare informatie bekijken en nieuwe bestanden en mappen toevoegen.

Klik hier voor meer informatie: Sharepoint modules