Home » Huis en Tuin » Afvalcontaineropties

Afvalcontaineropties

Een afvalcontainer wordt in het algemeen gemaakt van plastic of metaal en wordt typisch gebruikt voor het opslaan van afval gedurende een korte periode. Enkele algemene gebruik zijn onzin kan, vuilnisbinde en vuilniscaddy. De voorwaarden Dustbin en afval kunnen vrij gebruikelijk zijn in British English-gebruik; Over het algemeen worden de voorwaarden uitwisselbaar gebruikt.

Op de meeste locaties zijn er grote afvalcontainers aan de kruidkamer en op straat. Deze bakken zijn verkrijgbaar met deksels of zonder deksels en hebben een rechthoekige vorm aan hen. Ze bevatten over het algemeen twee zijden, waarbij de achterzijde wordt bekleed met mesh die wordt gebruikt om het afval te verzamelen. Als het voetpedaal wordt gebruikt, tilt het de hele bitter van de grond op, waardoor het voor het verzamelpersoneel gemakkelijker wordt om het afval te verzamelen.

Op sommige locaties zijn er ook kleinere versies van deze afvalcontainers. Ze worden over het algemeen een voetbal (of voetpods) genoemd en zijn bedoeld om te worden gebruikt op trottoirs of waar het ook is toegestaan door lokale bouwvoorschriften. Deze voetpods zijn verkrijgbaar met een ontwerp van een curbside of met een hoekontwerp. Sommige hebben ook een sorteercollectieontwerp.

Ze worden vaak aan het einde van de stoep geplaatst, naast de stoeprand, om meer afval te verzamelen.

Huur een containerprogramma is vaak een goed idee voor bedrijven wanneer ze overtollige aandelen moeten opslaan of wanneer ze hun algehele afvaluitvoer willen verminderen. Het kan ook een goed idee zijn voor bedrijven wanneer ze hun bestaande recyclingbakken willen vervangen, of een bestaande faciliteit verbouwen. Veel nieuwe gebouwen zijn voorzien van een gereduceerde recyclingprogramma dat het aantal eenheden beperkt dat tegelijkertijd kan worden bediend. In deze situaties worden de afvalcontainers gehuurd in de mate waarin ze nodig zijn. Aan het einde van de looptijd van de huur keert het bedrijf alle verzamelde prullenbak terug naar de locatie waar het werd gestort (meestal een ligging van de stoeprand). Ze beschikken over het afval op een stortplaats die door de lokale overheid is goedgekeurd.

Een voorbeeld van een type commerciële afvalcontainer zou de uitrolcontainer zijn, soms een voorladingsdumpster genoemd. De term roll-off komt uit het feit dat het vuilnisbak van het vrachtwagenbed in een lange, continue stroom wordt afgerold. Roll-off-containers hebben een trommel waar het afval wordt gestort en een transportband of schuifdek waar de prullenbak naartoe gaat.

Wanneer de drum wordt geleegd, duwt de transportband of schuifdek de vuilnisbak op het vrachtwagenbed.

Roll-offcontainers kunnen worden gebruikt voor zowel residentiële als commerciële afvalverwijdering, evenals andere commerciële en residentiële toepassingen. Er zijn veel soorten roll-off-containers, waaronder enkele, dubbele of driezijdige bakken. Er zijn verschillende bedrijven die zowel openstaande als afgesloten containers aanbieden, met verschillende opties. Enkele van de meest populaire commerciële afvalcontaineropties zijn onder meer: voorladingskortsters, roll-off-containers, dumpster en bakken in de top laden. Dit zijn slechts een paar opties voor afvalcontainer en er zijn veel meer beschikbaar.

Kijk op onze website wat de mogelijkheden zijn! Afzetbak